We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Molt Bro

by Lost Fills

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Festa en el terrat, Hi ha un possible plan: “Ens farem 4 talls i ens donarem sa mà”.
2.
I seguirem sa festa amb tassons de plàstic i cigarros robats als quillos que van de pastis. Serà un dematí Benjamí !! Serà un dematí Benjamí !! Ampliarem ses àrees de parranga i festa. El Passeig Marítim serà una turmenta. Serà un dematí Benjamí !! I follarem com a conills !! - Surt el sol i ho veiem més clar. Has de posar-nos qualcuna cançó on el tito que canti no faci es colló. - - Indubtablement serà un escàndol important el fet de sentir-nos lliures i una micona col·locats. - Inventarem un himne que causarà sordesa ho cantarem als polis amb poca fluïdesa. Serà un dematí Benjamí !! Serà un dematí Benjamí !! Ens donaràs alegries de pollastre i qualsevol desastre serà harmonia. Serà un dematí Benjamí !! I follarem com a conills !! - Surt el sol i ho veiem més clar Has de posar-nos qualcuna cançó on el tito que canti no faci es colló. - - Indubtablement serà un escàndol important el fet de sentir-nos lliures i una micona col·locats. -
3.
Cistelles amplificades Jofresa. 3 puntets de feed-back més amunt. Clamors de afició eterna. El basquet sona millor que els Rolling Stones. La Penya passeja una cantera hipersònica. Joves que juguen a sa velocitat del só. Alley oops corals Villacampa. 2 puntets quan queden 2 segons. S'audiència s'aixeca i celebra els somnis. El “Daydream Nation” de qualsevol nació. La Penya passeja una cantera hipersònica. Joves que juguen a sa velocitat del só.
4.
Desconnexió impròpia i una altre pic a morir. Jurisdicció absurda un organisme sense valor. Sa normativa budista no resol s'equació. Ses energies inventen victòries sense trofeus. I tot l'esport que ens han fet com a cabrons. Cap disciplina sense llum ni marcadors. Sense mèrit ni orgull la tornarem a cagar. Una assistència antiga subvencionant els dorsals. Els corredors invisibles, exhibicionistes del fracàs. Acceleracions perpètues i sa cinètica esclavitzant. I tot l'esport que ens han fet com a cabrons. Cap disciplina sense llum ni marcadors. Tota sa culpa la té sa gravetat que no ens deixa sortir d'aquest món.
5.
Ets sa meva jefa, ets sa meva al·lota, ets un sentiment. Fa temps que no mir a ses ties bones que van pel carrer. Ets una llegenda, ets matèria fina, i no t'agraden els Coldplay. Tu seràs s'única al·lota a la que sempre “silvaré”... Xiulos Calatrava, ponts entre nosaltres, arquitectura d'amor. És pressupost se dispara i hi paga la passió. Es cor se me dispara, ses cames se m'enrampen, tot amb un PANTONE vermell. Tu seràs s'única al·lota. a la que sempre “silvaré”...
6.
Home de misteri que xiula, que piula, que miula, que fa vibrar. Home de la nit que folla, que beu, que fuma, que fa es llit. Sigueu correctes amb ell que si no us llançarà sa freqüència Picornell. Sa freqüència Picornell. Home de paraula que pensa, que escolta, que crida, que fa renous. Home de disbauxa que balla, que canta, que plora, que fa es colló. Sigueu correctes amb ell que si no us llançarà sa freqüència Picornell. Sa freqüència Picornell.
7.
Pollença Fried Chicken !!! Guiris arrebossats !!! Costa i plorera !!! Moros i cristians al Primavera Sound !!! Orquestra Avícola Ballester.
8.
Back Again 01:50
Back again sa força reprèn. Configurat sense traçat. Amb poca llum vaig esquivant tot allò que he viscut tot allò que he oblidat. Una mica em sona el que està passant. I, què està passant? I, què està passant?
9.
Els polis francesos no fan bona cara. No són molt creïbles quan se'n van de parranga. Ses dones no ploren, els frares no follen. Dolors que esquiven s'olor de benzina i de morfina light. Ton pare és un Ewok, mon mare és de Randa. Un àngel que pixa i Déu que se l'amaga amb sa mà que il·lumina sistemes humans construïts damunt el fracàs de sa genètica gris. Retratistes i Cretters baratos. Farina d'orina llogada a preu de caviar a sa perifèria. Sinceritat caducada, ministres que xuclen cigales excelses sense cap elegància. Ton pare és un Ewok, mon mare és de Randa. Un àngel que pixa i Déu que se l'amaga amb sa mà que il·lumina sistemes humans construïts damunt el fracàs de sa genètica gris.
10.
Els vaqueros que passegen pel teu barri ho flipen amb ses seves pistoletes, petitetes. I fan voltes amb ses motorinos, noves de trinca, i toquen es pito de manera delictiva. Endevinant ses trajectòries de ses índies que tornen cap a ca seva. Oferint-lis una vida plena de ranxos i de merda de cavall. Els apatxes que passegen pel meu barri, forniquen muntanyes i paisatges panoràmics. Cavalquen amb els cavalls que hi viuen a s'hipòdrom menjant punkies, i raperos, i heavyates sense roba. Quina passada veure'ls com es lliguen a ses filles dels qui tenen el propòsit d'exposar-los dins una Reserva Federal. - 3ª estrofa cantant en apatxe. Endevinant ses trajectòries de ses índies que tornen cap a ca seva. Oferint-lis una vida plena de ranxos i de merda de cavall.
11.
Windows 78 01:30
12.
Xiscomar 02:59
Hi ha possibilitats de que el vaixell no arribi a bon port. Farà mala mar, només hi ha Cruscampo al puta bar. Monopolis sense visió són els que ens porten a sa destrucció. Falta de sensibilitat acompanyada d'un mal gust i unes poques ganes d'acontentar al personal. I què vols?. Què vols?. Què vols això és la Mar. Anuncis xerecs ressuscitant allò que està enterrat. No és austeritat, és una cagada molt important. Quina caca de gust fa això, i amb la de bioquímics a l'atur. No voldria rojar avui davant sa família. A més et foten els putos Dire Straits a s'hora de dinar. I què vols?. Què vols?. Què vols, això és la Mar.
13.

about

Lost Fills són Pep Toni Ferrer i Joan Cabot.
Crits a "Pollença Fried Chicken" a càrrec del Coro Rociero San Coronel Sanders.

Mallorca, 2014.

credits

released April 22, 2014

Gravat a Favela per Lost Fills.
Mesclat a Gain per Michael Mesquida.
Masteritzat per Toni Toledo i Rafa Rigo a Urban.
Dibuixos i disseny: Lluis Juncosa.

license

all rights reserved

tags

about

The Indian Runners Barcelona, Spain

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. ... more

contact / help

Contact The Indian Runners

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Molt Bro, you may also like: