Shipping and return policies for The Indian Runners

Return Policy
S'acceptaran canvis o devolucions dins d'un marge de 30 dies després de la compra. En el cas de devolució, es farà un val que no caduca per a canviar en qualsevol producte amb excepció de productes rebaixats.

Una vegada s'hagi rebut, inspeccionat i aprovat la devolució, el reemborsament a través del val es processarà dins dels 7 dies hàbils. Es notificarà al correu electrònic que apareix en la comanda.

La comanda pot ser cancel·lat en el cas que el producte no estigui disponible. En el cas que la comanda sigui cancel·lada Indian Runners es posarà en contacte amb el client i se li justificarà la raó en un termini de 24-48 hores.

En el cas que l'article estigui danyat, defectuós o incorrecte, Indian Runners s'assegurarà d'atendre-li i procedir a la reposició. Si el producte ha estat danyat o defectuós per raons externes a Indian Runners com per exemple les condicions de l'empresa d'enviaments, Indian Runners no es fa responsable dels danys, tot i que s'acordarà amb el client la forma de resoldre-ho de forma que sigui satisfactori per les dues parts.