We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Llobregat

by La Sentina

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Carl Akeley 02:17
2.
Rat 04:01
3.
Joan Miquel 03:23
4.
Phoebus 01:51
5.
6.
7.
El caçador 04:18
8.
Home llop 04:06
9.
Boström 01:46
10.
Huracà 03:08
11.
Llobregat 05:47

about

Llobregat és el segon disc que publica La Sentina (Indian Runners / Grava). Han estat 3 anys de silenci discogràfic que no d’inactivitat. L’Oriol de Balanzó ha fet La Pols i L’Era amb Guillamino i l’Albert Girons ha passat d’inventar-se paraules a Falconades (2012) a fer cançons mig homenatge mig exorcisme dedicades a noms concrets: músics com (smog) o Antònia Font, científics com Nick Boström i Carl Akeley, el cartel conspirador Phoebus, sense oblidar herois ancestrals com Josep Pujiula.

La Sentina es consolida en aquest disc com una de les perles del pop català. Una rara avis amb veu pròpia.

credits

released April 21, 2017

Llobregat ha estat produït per Cristian Pallejà i Ferran Resines amb La Sentina als Estudis Caballo Grande. En Joan Pons (El Petit de Cal Eril) ha creat el gifclip de Boström. El Dani Vergés d’Slow Artworks ha fet les il·lustracions del disc, inspirades en la iconografia de l’extingida línia de ferrocarril Manresa – Berga. Una de les primeres locomotores a transitar aquesta ruta va ser la Llobregat del 1899.

La Sentina són: Albert Girons, Oriol de Balanzó, Marc Sospedra i Santi Bonastre.

license

all rights reserved

tags

about

The Indian Runners Barcelona, Spain

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. ... more

contact / help

Contact The Indian Runners

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Llobregat, you may also like: