We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Indian Runners · Recopilatori 2019

by The Indian Runners

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Maybe he will come out of this. Maybe he won't. Somehow I'm not too bothered either way. Jo tot lo dia cui figues. Jo tot lo dia cui figues. I no n'he menjada cap perquè són alacantines i em solen fer mal de cap. Jo tot lo dia cui figues.
2.
Aquest ritme no és gaire sa les lletres dels llibres no paren de tremolar. És quan entro al llit que no puc tancar els ulls trinxat per la ciutat, sempre amunt i avall. Sóc dret a l'andana a veure avui quan tarda. Marçà-Falset sóc al mig del no-res i fins a Flix queden quaranta minuts. Trenca en tot Trenca-ho tot Trenca-ho en dos. Les mirades us les podríeu estalviar els vostres judicis no tenen mai final. Silencis inquietants, rumors massa afilats Tornem a empaquetar, sempre amunt i avall. Sóc dret a l'andana a veure avui quan tarda. Marçà-Falset sóc al mig del no-res i des de Flix hi ha uns quaranta minuts. Trenca en tot Trenca-ho tot Trenca-ho en dos. Trenca-ho tot Trenca-ho tot Tot tot. Trenca-ho tot Trenca-ho tot Tot tot Trenca-ho en dos.
3.
Potser ja no et miro Potser ja ni et sento Potser quan somio i no et trobo Potser ja podrem parlar Amb tu Sense tu
4.
Compliu per l’amor de Déu el mandat de fra Mateu i el mandat de fra Mateu és que feu el que vulgueu. I, si Adam morí intestat, com és que hi ha propietat, si això de la propietat, tothom sap que és un pecat? Que no t’enganyin els amos! Que no t’enganyi ningú! Que el que no paguin els altres no t’ho facin pagar a tu! Verge Santa del Roser, feu que poguem viure bé, feu que poguem viure bé, sense treballar mai més. Diuen que Déu té un bastó que pica i no fa remor. Pica sense fer remor, però al vassall més que al senyor. Que no t’enganyin els amos! Que no t’enganyi ningú! Que el que no paguin els altres no t’ho facin pagar a tu! Que no t’enganyin els amos! Que no t’enganyi ningú! Que el que no paguin els altres no t’ho facin pagar a tu! “L’únic que necessito és algú a qui explicar les coses que m’angoixen algú de qui em pugui preocupar. Algú que sigui savi, a qui pugui parlar sense embuts, algú a qui em sigui impossible, mentir ni amagar res. L’únic que necessito és algú a qui explicar les coses que m’angoixen algú de qui em pugui preocupar”.
5.
6.
Ja no hi és. Ja no hi és. L’he buscat i ja no hi és. Ja no hi és. Ja no hi és. Ja no hi és, no hi és. No l’he vist, no l’he trobat, no hi he parlat, no hi he topat, no m’hi he entrebancat, no hi he pensat, no hi és. No l’he vist, no l’he trobat, no hi he parlat, no hi he topat, no m’hi he entrebancat, no hi he pensat, no hi és.
7.
Quan en un jardí d'amor neix una divina flor d'una rosa bella. Per una vela en el mar blau daria un ceptre; per una vela en el mar blau, ceptre i palau. Per l'ala lleu d'una virtut mon goig daria, i el tros que em resta, mig romput, de joventut. Per una flor de romaní l'amor daria, l'amor doní; per una flor de romaní l'amor daria, l'amor doní; Quan en una mitja nit, brilla el sol que n'és eixit d'una bella aurora. Per una flor de romaní l'amor daria, l'amor doní.
8.
Estimat amic, quants anys han passat, una ombra d’incertesa t’abraça. Saps aquells grans propòsits que a tot déu explicaves amb ànsia? I ara vas saltant de còdol en còdol, driblant totes les hòsties, però aguantes! Quiet! No t’amoïnis més. Tot el que pots fer és superar les traves. Ferm! La teva lluita està en l’imperi quotidià només així em trobaràs. Sabem que no existeix el somni americà! Que no existeix el somni americà! Estimat amic, mira al teu voltant on veus palaus i reis i patges? Saps que vas ben errat si et penses que tothom t’avança. Quiet! No t’amoïnis més. Tot el que pots fer és superar les traves. Ferm! Que la teva lluita està en l’imperi quotidià només així em trobaràs. Seràs heroi per inèrcia!
9.
Sortiràs de dins el meu cap tard o d’hora per anar ben lluny tant de bo no et torni a veure i ja fossis fora però m’he llevat i et tenia aquí altra vegada si confiar en tu acostuma a ser una idea equivocada no hauria d’aguantar ni un sol dia més quan et parlo però tu fas veure que no em sents em pregunto en què m’estaré convertint fa temps que no veig la llum del dia ni tan sols puc sortir del llit no hauria d’aguantar ni un sol dia més quan et parlo però tu fas veure que no em sents.
10.
No hi ha ningú que mati porcs com tu Tu ets el millor de tot l’escorxador I estàs ben tip de tant de vici porc I has decidit passar a l’acció i fer-te la truja, fer-te la truja aquesta nit Bacó, bacó, qui mata el porc millor que tu He sentit dir, Miquel Martí, és més bo que tu Però això no és vera, el millor és el Joan Pere Fan fuet a Vic
11.
Ningú fa cançons per ningú i et tinc en el meu cos Tothom té raons per tothom i et sento en el meu cor Fet pols per la ciutat Malalt d’estar tancat Corre, vola, dorm Sóc feble i sóc himne dels penjats Si em tanquen en presons si em ballen pels carrers si em pengen pels terrats tota la full de la ciutat Fet pols desconcentrat Al·lot psiquiatritzat Corre, vola, dorm Sóc feble i sóc himne dels penjats Penso que no puc parar porto un cego que ho veig clar Protegit amb poca llum s’enfum de mi Penso que no és català però això a mi tant se me’n fa Protegits amb tota llum el vols és valencià Fuig de tots los bons records de tot lo que mos vàrem dir i al cap del temps no s’ha acomplert Amor etern, alt grup de risc Fet pols descolocat Al·lot cicatritzat Corre, vola, dorm Sóc feble i sóc himne dels penjats

credits

released December 27, 2019

license

all rights reserved

tags

about

The Indian Runners Barcelona, Spain

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. ... more

contact / help

Contact The Indian Runners

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like The Indian Runners, you may also like: