We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Algú altre

by Súper Gegant

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €4 EUR  or more

     

1.
Algú altre 03:05
diu que han vist passar l'ombra del meu cos que anava amb el diable de la mà camí d'enlloc però aquell aquell no era jo diu que no hi sóc tot que rondino més que parlo que me'n vaig per avall i que no em canso mai del joc però aquell tampoc no era jo per un instant m'he perdut una llum m'ha enlluernat a traïció no demanis perdó que aquell no era jo i potser era un altre i potser algú algú que et convenia més a tu quant de temps he estat buscant-te quant de temps i m'he perdut
2.
és l'hora sense ombra ni una ànima es mou és l'hora sense ombra ningú al camí és l'hora sense ombra allí on no hi neva ni plou és l'hora sense ombra hi ha massa llum no veig res fins i tot els ocells han callat sóc l'home sense ombra i et duc a tu a dins del cap a l'hora sense ombra a l'hora sense ombra tu te n'has anat a l'hora sense ombra ningú al camí és l'hora sense ombra si et tingués just al davant no sabria què fer segurament no sabria què dir és com si el món sencer s'hagués espatllat sóc l'home sense ombra i és per tu que camino de costat a l'hora sense ombra i ara que s'ha fet tard on aniràs home sense ombra?

about

Als Súper Gegant els hi ha picat per treure el tema més lluminós de la seva trajectòria enmig d'una pandèmia. Sense perdre l'essència del grup, “Algú altre” és una cançó netament pop, un tema optimista que narra com la realitat agafa sovint la fesomia que ens interessa que tingui. Probablement “Algú altre” no cabria en cap dels anteriors ni pròxims discos de la banda, i és per això que ara, entre guerres, el grup la llança acompanyada d'una cara B molt més fosca i linchiana: “L'hora sense ombra”.

credits

released April 16, 2021

Els dos temes van ser gravats i mesclats durant la setmana més freda de l'hivern als estudis Caballo Grande de Barcelona, sota el control tècnic de Cristian Pallejà.

license

all rights reserved

tags

about

The Indian Runners Barcelona, Spain

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. ... more

contact / help

Contact The Indian Runners

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Algú altre, you may also like: