We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Una casa als aiguamolls

by Súper Gegant

/
 • Record/Vinyl + Digital Album

  ¿Cançons entre soroll o soroll entre cançons? Súper Gegant són cançons directes i contundents. Melodies pop embolcallades per hammonds, sintetitzadors i sobretot guitarres. En el seu repertori s’hi poden entreveure les influències de grups com The Velvet Underground o The Jesus and Mary Chain.

  Part de la història que Súper Gegant explicaven a les entrevistes del seu primer disc era la d’un grup que havia tocat molts pals i jugat amb molts colors al local d’assaig, Un treball que un disc tan afilat i boirós com el ‘Camina i Oblida’ no permetia veure del tot. El segon disc de la banda obre part d’aquest ventall d’influències que sempre han conviscut amb el grup.

  Includes unlimited streaming of Una casa als aiguamolls via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days

    €14 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7 EUR  or more

   

1.
Maleïda aigua del mar te m'enduràs altra vegada perquè no tinc lloc més on anar perquè com més lluny soc més m'agrada / perquè com més profund més m'agrada mariners no m'escolteu ni em torneu la mirada si la terra s'acosta massa al cel vol dir com més lluny soc més m'agrada i ja soc sota de l'oceà el teu cor és tan calent i tan gelat és com si tingués mil miralls a dins del cap.
2.
El mirall 02:35
Jugant amb tu un dia em vaig fer un tall des de llavors que visc atrapat a dins d’un mirall jugant amb tu un dia em vaig fer un tall tinc tanta por de no saber tornar primer vaig perdre el cor i ara estic perdent el cap tinc tanta por de no saber tornar entre un i el de l’altre costat mai no sé quin dels dos menteix mai no sé quin dels dos diu la veritat però què he fet? entre un i el que em mira espantat mai no sé quin dels dos menteix mai no sé quin dels dos diu la veritat jugant amb tu un dia em vaig fer un tall va ser amb tu…
3.
Agafa'm 04:28
Caic agafa’m agafa’m si caic agafa’m si caic no hi haurà res ni ningú que em pugui salvar no hi haurà res ni ningú més que em pugui salvar agafa’m agafa’m si caic agafa’m mare em venen a buscar són a dins meu i em vaig creure més fort molt més fort del que realment soc.
4.
Aquesta dona 03:01
Em diràs o no em diràs què vols de mi? potser vols dur-me a un lloc lluny d’aquí digue’m que sí de les penes de tots aquells que anem pel món buscant les solucions allí on només s’hi amaguen més problemes i potser no em creuràs i potser però ni t’imagines la de tonteries que he arribat a fer per trobar-te en boca d’estranys per trobar-te veient passar els anys que un dia vaig creure tenir-ho quan se m’escapava d’entre les mans ningú ens espera a casa però s’està fent tard.
5.
Estàs esperant algú al final del carrer algú que et converteixi en qui tu voldries ser estàs esperant algú al final del carrer algú que t’estimi però no només quan les coses van bé estàs esperant algú i m’has trobat a mi al final del carrer cec i buscant una llum al final del carrer una llum que em digui què és el que hauria de fer cec i buscant una llum al final del carrer una llum que m’estimi però que no em pregunti sempre per què cec i buscant una llum t’he vist a tu al final del carrer i tu ets tan dolça per fora com amarga per dins.
6.
Tan baix 02:53
Miro al meu voltant esperant trobar-hi algú que em miri i somrigui com ho feies tu on deus haver anat que jo ja m’he perdut donant tombs en el bosc per trobar-hi les bruixes i les seves flors que em donin remei ara que et trobo tant a faltar i que em fa mal tot el cos però si des d’on ets però si des d’on ets tu em veus i em vols ajudar encara que sovint fos jo qui no et va fer cas lamento que hagis hagut de veure com queia tan baix.
7.
Ara vens fins aquí ara vens a per mi a demanar perdó per tot el que vas fer a demanar perdó per tot el que vas dir però arribes tard i no et vull escoltar però arribes tard i no et vull tenir al davant tot el que tu m’has pres m’ho acabaràs tornant perquè tothom ho sap perquè tothom ho veu que tu ets el meu camí de la creu ara vinc fins on ets ara vinc a per tu a demanar perdó per tot el que vaig fer a disculpar-me per lo imbècil que he sigut però arribo tard i no em vols escoltar però arribo tard i no hi tens cap interès per tot el que tinc per tot el que he après perquè tothom ho sap perquè tothom ho veu menys tu que jo soc el teu camí de la creu.
8.
Sortiràs de dins el meu cap tard o d’hora per anar ben lluny tant de bo no et torni a veure i ja fossis fora però m’he llevat i et tenia aquí altra vegada si confiar en tu acostuma a ser una idea equivocada no hauria d’aguantar ni un sol dia més quan et parlo però tu fas veure que no em sents em pregunto en què m’estaré convertint fa temps que no veig la llum del dia ni tan sols puc sortir del llit no hauria d’aguantar ni un sol dia més quan et parlo però tu fas veure que no em sents.
9.
Riu 06:13
Sents com el so del riu diu el que penso sents com s'ho endú el corrent sents com el so del riu diu el que penso ara que te'n vas sense dir adeu ara que te'n vas la pluja caigui a sobre meu sé que ens tornarem a trobar sé d'un lloc riu avall diuen que mai no s'hi fa tard sents com el so del riu diu què penso ara que te'n vas sense dir adeu ara que te'n vas la pluja caigui a sobre meu i estic esperant (potser és només mirar com passa de llarg).

about

Part de la història que Súper Gegant explicaven a les
entrevistes del seu primer disc era la d’un grup que havia
tocat molts pals i jugat amb molts colors al local d’assaig,
un treball que un disc tan afilat i boirós com el ‘Camina
i Oblida’ no permetia veure del tot. El segon disc de la
banda obre part d’aquest ventall d’influències que sempre
han conviscut amb el grup.

credits

released November 15, 2019

‘Una casa als aiguamolls’ ha estat gravat sota la supervisió
i control de Roger Marín. La producció del disc ha estat
sobretot un treball meticulós del mateix Claudi Herreros.
Les bateries les ha gravat Pau Albà (Les Sueques, Joan
Colomo, The Unfinished Sympathy), i a la gravació
també hi han col·laborat Ota Quílez (Estruç), i Clara
Molins i Montse Martín (Rombo) que han posat veus en
diversos temes.

license

all rights reserved

tags

about

The Indian Runners Barcelona, Spain

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. ... more

contact / help

Contact The Indian Runners

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Una casa als aiguamolls, you may also like: