We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Heroi Per In​è​rcia / El Botxí

by Ós Bru

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Estimat amic, quants anys han passat, una ombra d’incertesa t’abraça. Saps aquells grans propòsits que a tot déu explicaves amb ànsia? I ara vas saltant de còdol en còdol, driblant totes les hòsties, però aguantes! Quiet! No t’amoïnis més. Tot el que pots fer és superar les traves. Ferm! La teva lluita està en l’imperi quotidià només així em trobaràs. Sabem que no existeix el somni americà! Que no existeix el somni americà! Estimat amic, mira al teu voltant on veus palaus i reis i patges? Saps que vas ben errat si et penses que tothom t’avança. Quiet! No t’amoïnis més. Tot el que pots fer és superar les traves. Ferm! Que la teva lluita està en l’imperi quotidià només així em trobaràs. Seràs heroi per inèrcia!
2.
El Botxí 03:38
Una pregunta abans de marxar, una pregunta li prego senyor. Potser necessita un botxí, Algú que es pugui tacar les mans. No es faci l'innocent, l'he vist lliurar la seva ira en aquest món. El gran llibre ho diu, Li sembla que pugui emprar un nou heroi? jo sóc cruel, sense compassió. Potser té altres coses més importants a fer, però si vos pare vol un nou botxí, la feina bruta algú haurà de fer.

about

Ós Bru conclou una etapa sonora amb la publicació del single “Heroi Per Inèrcia/ El Botxí”: dues cançons gravades durant les sessions del que va ser el seu segon disc, “Hvala” (The Indian Runners, 2017).

“Heroi per inèrcia” és la cara A, un himne èpic que canta a la quotidianitat i als canvis personals i professionals als quals hem de fer front a la vida. La cançó intenta ser un mirall de l’ànima actual de la banda, prenent de referència bandes com Mogwai, The National o Pinback. La cara B, “El botxí”, és una versió del tema “Murderer” de Low, que forma part del repertori en directe des dels inicis de la banda. Amb la gravació en estudi d’aquesta versió, posen punt i final a l’aparició en directe d’aquest tema.

credits

released May 31, 2019

Editat per The Indian Runners (2019)

Heroi Per Inèrcia està escrita i interpretada per Ós Bru.

El Botxí és una versión de Low (títol original: Murderer). La lletra està traduïda i adaptada per Ós Bru.

Aquest single ha estat enregistrat per Iban Rodríguez als estudis Lluerna A/V entre la primavera i la tardor del 2016.
Màster a càrrec de Víctor Garcia (Ultramarinos Mastering).

Roger Torrent: veu principal, piano, teclats i segones guitarres.
Víctor Juan: guitarres.
Jordi Juan: baix i veus.
Iban Rodríguez: bateria i percussió.

license

all rights reserved

tags

about

The Indian Runners Barcelona, Spain

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. ... more

contact / help

Contact The Indian Runners

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Heroi Per Inèrcia / El Botxí, you may also like: