We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Erm​à​s

by Polseguera

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €7 EUR  or more

     

1.
Optimisme 03:13
Nòmades en moviment Pesos morts, camins ferests Tan carregat d'optimisme, De plom que afonarà el temps Existències precedents Llums remotes, mar obert S'esvaeix la fesomia Ferro teb dins el fester Ganivetes empenyent Fulles nues, pors d'acer Negres com un as de piques Pla creuat d'òrgans interns Abraçat al desert Horabaixa, sol ponent Has guaitat dedins l'abisme? No t'has vist a tu mateix?
2.
Pedregar 03:55
Passen els anys i vas tornant ombra per llençols mastegats. Versos de fang d'una tristor fonda pell de crit ofegat. Ets un cos crivellat de sèquia difosa. Un cor de pedregal enrocat. Atravessar el tall per l'espigó d'ones com un pedaç sollat. Ets un cos crivellat de sèquia difosa. Un cor de pedregal enrocat.
3.
Agenollat als vicis tristos, nus corredissos de realitat. Cossos humans passant les hores, esperant noves omplint espai. Retorn etern als dies fòssils, navalles dòcils copen l'infern. Claus rovellats, fusta vinclada, llum apagada per cosir el trau. Un pas en fals: gosar atrevir-me sepultà el dia i no tornarà.
4.
A bastament 04:44
Dol provisional davall la llosa. Illes dins la mar del Mentrestant. Ulterioritat deixada en pausa. Temps que s'ha allunyat del despertar. Massa vespres blancs cremant almoina. Òlibes errants que volen baix. Por de ser escarnit mirant en terra. Un virot bramant dins el penyal. I de plorar no n'hi haurà mai a bastament.
5.
Estelles 03:18
Me vaig despertar i no hi eren Ja n'havien fet estelles De les fotos a on encara reia Amb ferides que no se veuen. Esquena de dormir en terra Vespres de marès i arena De no pensar en deixar la porta empesa De dir-se adéu amb la serena.
6.
Ermàs 03:46
Refracta un arc de Sant Martí Damunt dels cadàvers Les fites a tot allò sentit Són traces de pell de pergamí. Milanes que ronden un passat De carn de frontera Ermàs de somriure congelat Mirada distant D'un gris fumeral. Les venes davall pell transparent S'assequen malaltes Memòries de llum inexistent Cruiant un present De gel per desfer. I els camps abandonats Són plens de sal. I els camps s'han abonat Amb sal.
7.
Nafra vestida Lent futurible Pols de migdia Xerrant tot sol. Un esforç orfe Xapar la roca Fracassos pobres Que ningú vol. Se precipita L'hivern dels dies Glopejant ira Prendre comiat Callant. Se precipita L'hivern dels dies. Glopejant ira. Plomes de gall Blanc. Se precipita L'hivern dels dies Glopejant ira Dolors i abast Restes de calç.
8.
Debades 03:15
Quan tot ha estat debades I s'ha allunyat el present Hi ha serps dedins les mates Amb carn entre les dents. Un mur de pedra viva Dedins un cos inert Tremolen dialectes Respiren pensaments. Era una llum en trànsit D'un cicle que prescriu Membrana d'acord tàcit Pretèrit ésser viu.

about

Pop fosc que mescla clàssics de l’onada sinistra britànica dels 80, l’escena etèria de principis dels 90, obsessionats amb mirar-se les sabates, i un toc dels grups de renou sorgits al subsòl de Los Angeles a principis dels 2000; tot adobat amb lletres que beuen d’escriptors maleïts com Blai Bonet o Andreu Vidal.
Les cançons de Polseguera se sumen a la nova onada de pop illenc amb un cop de timó estilístic únic. Èpica casolana i gòtic mediterrani.

credits

released March 11, 2022

Polseguera són Biel Riera i Tomeu Mulet.

Composició i gravació: Tomeu Mulet i Biel Riera.
Producció, gravació addicional i mescla: Eduard Bujalance
Màster: Andrea Merlini
Imatge de portada: Teresa Rofer
Direcció d'art: Tomeu Mulet

theindianrunners.com/grups/polseguera/

license

all rights reserved

tags

about

The Indian Runners Barcelona, Spain

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. ... more

contact / help

Contact The Indian Runners

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Ermàs, you may also like: