Dues bandes

by Neus Borrell i Bru Ferri

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €3 EUR  or more

     

1.
Dues bandes 03:41
Una banda encallada a la sorra L'altra banda tota molla tocant mar Just al mig mariners atrapats A proa se’n va el principi A popa va entrant el final Dins de casa el meu cap un desert Al carrer pel meu cor hi ha la mar Just al mig mariners atrapats Al final he tornat cap a casa Al principi al sortir m’ha fet mal Just al mig ens he vist travessats

about

Neus Borrell i Bru Ferri, dues veus i un piano presenten Llibretes i Orogènesis, el primer àlbum que es publicarà el 29 de gener. Hi canten a Maria Mercè Marçal, Oriol Sauleda, Doroty Armenia, Pepe Sales i Blanca Llum Vidal.

Publiquen el setembre de 2019 l'EP Llibretes de Pepe Sales (Coopula, 2019) a on musiquen sis textos de llibretes manuscrites de Pepe Sales.

Troben en les llibretes i diaris un contingut d'una intimitat preciosa, i frase per frase, amb dues veus i un piano, es va fent col·lectiva en cantar que tres estels cauen a l'aigua, que t'he nengat mare, que un jo de mi, que lonca vita, que dansa i dansa.

"Dues bandes" és el primer avançament del disc.

credits

released January 14, 2021

license

all rights reserved

tags

about

The Indian Runners Barcelona, Spain

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. ... more

contact / help

Contact The Indian Runners

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Dues bandes, you may also like: