We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Cient​í​fica

by La Sentina

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €1 EUR  or more

     

1.
Científica 04:59
Era una ombra dins el pis Cap veí l’havia vist sortir Només se sentien sorolls a les nits. Treballava en formulacions Havia donat l’esquena al món: Grífols, Bayer, Pfizer, GlaxoSmithKline. De petit volia inventar noves vacunes, Un remei eficaç Contra tots els mals. Pensava que tenia un pla. No acabava de trobar la dosi correcta. Ho seguia intentant. Els dies, meitat hivern meitat estiu, et criden. Mira com baixa la sang del riu. I marxen sigil·losos cada nit. La llum que mai dorm, et sacseja com un tro I et diu que no. Que no, que no! Que per a l’amor no hi ha poció. A la merda la química. Això no és pas l’OMS. Obre la porta i marxa sense tancar amb clau, perquè se n’ha adonat que al laboratori mai descobrirà L’element més difícil de trobar.

about

A l’espera que La Sentina publiqui les noves cançons amb Ildefons Alonso, surt a la llum el senzill Científica (The Indian Runners, 2020). En aquesta ocasió l’Albert (veu, guitarra, orgue) seu cara a cara amb en Joan (veu, bateria, mescles) al Teatre de ca l’Eril per abordar un tema inquietant: en quina mesura les evidències científiques aporten felicitat a les nostres vides?

credits

released January 31, 2020

Disseny de Basora

license

all rights reserved

tags

about

The Indian Runners Barcelona, Spain

The Indian Runners és el segell de música independent de l’Associació Cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, els principis de l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Muntem concerts, editem discos, fem publicacions en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. ... more

contact / help

Contact The Indian Runners

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Report this album or account

If you like Científica, you may also like: